En bra hemsida

by Dr. Austyn Rempel

Internet kan som bekant vara användbart till mycket, bland annat för att göra bankärende, boka resor och framför allt i marknadsföringssyfte. För att marknadsföra sitt företag är en hemsida bra att ha, då en hemsida kan sägas fungera som något av en digital reklampelare. Men, hur går man då tillväga för att sätta upp en bra hemsida? Här kommer några tips.650609-closeup-of-internet-url-address

Använd färdiga mallar

Är man ingen webtrollkarl med full koll på HTML och liknande och inte har budget för att anlita någon som gör en hemsida åt en finns det som tur är idag helt färdiga mallar som gör att i princip vem som helst kan fixa ihop en hemsida på en timme eller två.Ett bra tips är att använda sig av till exempel WordPress eller liknande, som egentligen är ett bloggverktyg, men som även går alldeles utmärkt att använda för att sätta upp en hemsida.

Vad ska finnas på en hemsida?

Ditt eller företagets namn är givet och även kontaktuppgifter hur man nås. Givetvis ska det även finnas information om vad man erbjuder i form av varor eller tjänster. Ett bra tips är också att ha någon form av referens till vad man gjort tidigare. Är man till exempel fotograf eller skribent kan det vara bra att lägga upp foton man plåtat respektive texter man skrivit.