Öppna en fysisk butik

by rnn.yqe.

Har du idag en fungerande webbhandel med något som går riktigt bra så kanske det skulle kunna fungera att öppna en fysisk butik där du bor och verkar. Steget behöver inte vara så stort då du har ett lager med produkter och du kan nyttja de kanaler som finns idag för den butik som du planerar att öppna.

Det som kan vara det mesta jobbet med är att hitta en bra lokal att öppna butiken i. Om du inte har en har befintlig del i den lagerlokal som du kanske redan har som du kan bygga om till butikslokal. Mycket är beroende på vilka produkter som säljs och var ditt lager ligger idag.

Det som behövs i butiken förutom produkter är en kassa så du kan ta betalt för dina varor. Ta dig en titt på nätet där du hittar enkla kassasystem som är certifierade och enkla att använda. Det är viktigt att du skaffar dig ett kassasystem som du kan växa i om det så skulle behövas.

När allt fallit på plats och du gjort din marknadsföring för din nya butik så är det dags för den stora dagen med invigning på klassiskt vis med pompa och ståt. I din marknadsföring så kan du ha med att de första hundra kunderna får en speciell gåva eller liknande. Bjud gärna på något lättsam förtäring under dagen.

Ta hjälp av vänner och bekanta om du inte har tillräckligt med anställda som hjälper dig. Lycka till med din nya butik och vi hoppas att det blir ett bra komplement till din e-handel.