Visa upp dig på mässan

by rnn.yqe.

För den som driver ett företag eller jobbar med marknadsföring eller sales i ett företag är det viktigt att synas. De flesta företag satsar tid och resurser på reklam och marknadsföring idag och ser till att synas både i sociala medier och i media.

Ett bra sätt att träffa personer fysiskt är att delta i mässor. Där kan både kunder och prospekt komma fram till dig och ställa frågor och du kan få extremt heta leads där om du spelar dina kort på rätt sätt.

monter

Snygg monter – på rätt plats

Du måste förstås vara förberedd på alla slags frågor så det är inte klokt att hyra in någon extern person för detta tillfälle, utan just den eller de personer som sitter på mest information borde stå vid montern. Hur hittar då folk just till dig? Även där är det förstås viktigt att synas så se till att ha en stilfull monter. Om du tycker att du behöver en sådan. På sajten driva-eget.se hittar du massor av bra råd om hur du bäst kan lyckas på mässan. Ett av dessa är att vara noga med placeringen av montern om man nu vill ha en. Här tipsar man om att begära en karta innan man beställer en plats.

Rätt profilprodukter

Bra profilprodukter är A och O för att lyckas på mässan. Besökarna går faktiskt ofta och letar efter sådana och när de använder exempelvis pennor med ditt företagsnamn på, syns du även efter mässan. Hos Driva & Lehmanns kan du hitta massor av produkter som du kan beställa inför mässan. Med din företagslogga på kan du se till att erbjuda snygga profilprodukter som syns. Här kan du hitta allt från färgglada pennor och miniräknare till paraplyer och hockeypuckar!

Att skapa uppmärksamhet kring din monter är viktigt. Tänk kreativt och begränsa dig inte till profilprodukter och roliga presenter. Kanske kan du dessutom hyra in en trollkarl, bjuda på bullar eller ha en rolig tävling?