Dags att skaffa nytt större kontor till företaget

by Anna Rönnberg

Ditt företag har expanderat och planerar att anställa fler eller vill ta steget från källaren till ett riktigt kontor. Att jobba hemifrån eller på ett alldeles för litet kontor kan bidra till arbetsmiljöproblem. Hemmet kan lätt bli förknippat med stress om jobbet börjar gå ut över privatlivet och därmed skapa negativa vibbar dygnet runt.

Många vill byta miljö och känna att hemmet är en harmonisk plats. Desto viktigare är det att prioritera rätt yta och en arbetsmiljö som ger optimala förutsättningar för att prestera på jobbet. Du kan oavsett vilken fas ditt företag befinner sig i, hitta det perfekta kontoret.

Välj ett kontor som passar dig

Det ska vara enkelt och roligt att jobba. Du spenderar ofta mycket tid på arbetet och därför är det avgörande med en positiv känsla för att må bra och kunna nå dina mål. Är du ensamföretagare kanske Co-working space kan vara någonting för dig. Hyr en arbetsyta och träffa även andra företagare när det passar dig.

Få nya erfarenheter, perspektiv och lär dig något nytt varje dag. Väljer du kontorshotell får du möjlighet att använda ett eget rum mer regelbundet och behöver du en lagerlokal finns det också.