Digital skyltning för er med fysisk butik

by Anna Rönnberg

Att kunna marknadsföra sig är en enormt viktig del för att kunna driva en framgångsrik fysisk butik. Det är något som blir mer och mer viktigt och därmed även pressen att skapa kreativt och unikt innehåll. En effektiv kanal att använda är digital skyltning.

Stick ut från mängden med digitala skyltar

Där finns flera olika typer av skyltar, både digitala och analoga. De digitala skyltarna finns på fler och fler platser både i köpcentrum, stationer och längs med vägar. Där kan du dela ditt budskap.

Den mänskliga hjärnan processar bilder upp till 60 000 gånger snabbare än text. Med digitala rörliga bilder plockar våra hjärnor upp ännu mer information. Möjligheterna med digital skyltning är oändliga eftersom tekniken idag är så långt framskriden. Du kan skapa interaktiva skyltar, använda samma innehåll på sociala medier och skapa en mer målinriktad marknadsföring och mycket mer.

Framtiden är digital

Även om dina kunder finns i fysiska butiker är det viktigt att fläta samman de digitala verktygen som finns med en fysisk plats. Det ger nämligen kunderna en ännu bättre upplevelse i butiken och dina kunder kommer sannolikt komma tillbaka.