Få hjälp med företagets Microsoft Teams

by Dr. Austyn Rempel

Att använda dig av Microsoft Teams har många fördelar. Plattformen är speciellt anpassad för olika typer av kommunikation och via den kan du exempelvis sända presentationer, hålla i möten och mycket mer. Du kan få hjälp med att få ut bästa möjliga av Teams, klicka dig vidare här!

Inbyggda funktioner

Teams har många bra funktioner för att göra presentationer, webbinarier samt hålla i möten och live-streaming. Du kan även ha olika forum, wikis och projektrum för olika grupper och teams i företaget. Microsoft Teams ger dig möjlighet till funktionell kommunikation och det oavsett var medlemmar eller anställda befinner sig.

Samarbete skapar bra arbetslag. Du kan hålla all organisation och information tillgänglig för de som är inbjudna till de olika grupperna och ge dem passande behörighet.

Chatt och kalender

Chattar är perfekt för att hålla direktkontakt med gruppmedlemmar, både i grupp och individuellt. Du använder det som sms – men i realtid. Användarna har tillgång till en kalender, samt att varje team kan ha en gemensam kalender.

Planera, presentera och hålla arbetsmöten

I Microsoft Teams kan du planera en arbetsuppgift eller ett projekt genom att lägga till en flik i grupprummet med appen Task. När du ska hålla presentation startar du ett möte där ni kan träffas virtuellt och dela dokument, använda whiteboard och spela in.