Fyll på förrådet av whiteboardpennor och annat till konferensrummet

by Anna Rönnberg

Ett konferensrum med bra kontorsmaterial och inspirerande inredning gör mycket för de anställda på företaget. Och det är viktigare än många tror att se till att kontorsmaterialet inte tar slut.

När anställda måste leta efter exempelvis whiteboardpennor leder det bara till onödiga kostnader för företaget. Därför har vi några enkla tips som kommer ta ert konferensrum till nästa nivå.

Satsa på snygg förvaring

Förvara inte kontorsmaterialet i wellpapplådor utan satsa på snygg förvaring som passar in i rummets övriga inredning. Se dessutom till att förvaringen innehåller whiteboardpennor, magneter, rengöringsspray och tavelsudd. Det är ett perfekt sätt att undvika frustration bland anställda.

Skippa den traditionella vita whiteboardtavlan

Whiteboardtavlor behöver inte vara tråkiga. Tvärtom finns det riktigt snygga whiteboardtavlor som dessutom är praktiska. Hitta en tavla som passar just ert konferensrum. Kanske ska ni ha en särskild färg på tavlan eller satsa på en stilren variant utan ram? Eller varför inte investera i en flyttbar whiteboardtavla?

Underlätta arbetet med olika färger

Det blir mycket lättare att tydliggöra processer och budskap när du använder pennor i olika färger. Genom att dela upp whiteboardtavlans innehåll blir det lättare för de anställda att ta åt sig av informationen. Satsa därför på riktigt bra pennor i olika färger.