Piffa till företagets fika- och lunchrum med lite hyllor

by Anna Rönnberg

Det är måndag morgon och allt är som vanligt. Du tar ditt kaffe och går långsamt till din kontorsplats. Tänk om ni äntligen kunde snygga till fikarummet lite så att det ger lite mer energi till er när ni pausar. Ta en titt online för att få inspiration.

Riktigt trä ger nytt liv

Genom att satsa på riktigt trä istället för spånskivor med träpanel skapas hyllor som ni kan ha glädje av länge. Dessutom bidrar de till en mer hållbar miljö. Dekorationer kan sedan smycka era hyllor och när ni behöver nu energi kan ni bara byta ut till en vacker växt. På det sättet kan ni få nytt liv i lunchrummet och variera utsmyckningen då och då.

Minska utsläppen genom färre transporter

Miljöfrågorna står mer och mer i fokus och naturligtvis är det viktigt att värna om miljön. Genom att ta bort mellanled och erbjuda produkter enbart på nätet kan företag minska utsläppen rejält. När företag minskar transporterna kan du känna att du gör en insats för dina barn. Varje gång du köper en hylla online som ett företag säljer utan mellanled bidrar du till en bättre miljö. Du gör alltså en insats för en ljusare framtid.