Planer för flytt av företaget

by Anna Rönnberg

Har ditt företag växt ur sitt nuvarande kontor? Eller har du en annan anledning till att flytta ditt företag till nya lokaler. Oavsett vilket kan en flytt vara påfrestande för ett företag.

Du vill säkerligen att din verksamhet ska kunna fortgå som vanligt utan att flytten kommer emellan. Då är det viktigt att anlita en flyttfirma som kan hjälpa dig. Du kan ta en titt på nätet och hitta en flyttfirma som kan anpassa sig efter ditt företag. Tänk också på att meddela de anställda i god tid.

Var ute i god tid

Om du inte vill att flytten ska påverka för mycket så är det bra att vara ute i god tid. Ju mer du kan planera i förväg desto bättre. Om du driver en butik har du i princip två alternativ. Du kan antingen hålla stängt och flytta allt i lugn och ro. Det andra alternativet är att hålla öppet och flytta lite i taget. Fundera över vad som funkar bäst för ditt företag. Det är också bra att upplysa kunderna om vad som kommer hända. De kommer säkerligen ha stor förståelse för vad som händer. Det betyder ju att företaget faktiskt utvecklas och växer.