Profilprodukter – Mer värdefullt än många tror

by Anna Rönnberg

MarknadsföringNågot som kan göra stor nytta för alla möjliga företag i olika sorters branscher är profilprodukter. Det är ett bra sätt att nå ut för en relativt billig kostnad och ett marknadsföringssätt som både skapar goda relationer och som kan ge oanade ringar på vattenytan.Med en profilprodukt menas en produkt som på något vis bär ert företags logga eller namn. Det är bland de mest kostnadseffektiva sätten att nå ut med reklam och dessutom ett fantastiskt bra sätt att skapa bättre relationer till dina samarbetspartners, kunder och anställda.

Kvalité uppskattas

Profilprodukter av bra kvalité uppskattas av mottagaren och därmed är chansen större att du maximerar din exponering ju mer kvalitativ produkt du väljer att profilera dig med. Väljer du dessutom en produkt som är relativt varaktig, kan investeringen ge avkastning ur marknadsföringssynpunkt under en lång tid framöver.Är du intresserad av denna typ av marknadsföring kan vi varmt rekommendera Z-Profil, med ett gigantiskt utbud av högkvalitativa profilprodukter. Företaget har funnits med oss sedan 1988 och har under årens lopp hjälpt mängder av företag att marknadsföra sig genom deras produkter.

Bra på mässan

Som vi tidigare skrivit om här på sidan är profilprodukter fantastiskt bra att använda sig av under en företagsmässa. Här är det av stort värde att erbjuda något som antingen syns lite extra som till exempel en ballong, eller något som är funktionell som en penna. Har man något riktigt bra i sin monter som man delar ut, eller en tävling där du kan vinna en extra dyrbar profilprodukt, kan detta locka ett stort antal besökare till din monter. Det gör även att ditt företag ser generöst ut i allmänhetens ögon och skapar på så viss mycket goodwill för företaget.