Ta hjälp av Klarna för din försäljning

by Anna Rönnberg

Något av det viktigaste för en framgångsrik e-handel är att tillhandahålla bra metoder för betalning. I takt med att shopping på nätet ökar kan vi också se förändringar i hur kunder betalar online.

Så här vill kunder betala på nätet

Idag är det fortfarande vanligast att kunder betalar med bank- och kreditkort när de handlar på nätet. Men det är faktiskt så att andelen kunder som väljer fakturabetalning har växt de senaste åren. Och nu är betalning via faktura nästan lika populärt som kortbetalning på nätet.

En uppstickare bland betalningsmetoder på nätet är Swish. Många kunder upplever att det är smidigt att betala direkt för ett köp via sin Swish-app. Och att det kan även känns tryggare än att ange sina kortuppgifter.

Använd en säker betallösning

Kunder förväntar sig också att de betalningsmetoder som de använder är säkra. Klarna är en ledande betalningsleverantör i Sverige idag och är ett varumärke som många kunder känner till och känner sig trygga med.

På sin hemsida anger Klarna att så många som 450 000 olika butiker i ett flertal länder använder deras betallösning. Och antalet kunder som använder deras tjänster är miljontals. Läs mer på nätet om hur du kan ta hjälp av Klarna för din försäljning.