Hjälp med takskottning på företagets fastigheter i vinter

by Anna Rönnberg

Äger du en fastighet behöver du se till att taket hålls snöfritt vintertid. Det innebär också att hängande istappar måste bort, vilket annars kan utgöra en fara för både personer och egendom.

Takskottning innebär mycket säkerhetstänk och därför är det alltid bäst att låta certifierad personal ta hand om det. Ta en titt här för mer information.

Tänk även på att det är bra att göra en inspektion och kontroll av taket redan innan vintersäsongen. På så sätt kan du undvika läckor och oupptäckta skador.

Vintern slår till

Trots att det alltid är lika förvånande när den första snön faller eller temperaturen sjunker nedanför nollgradigt kommer vintern givetvis alltid. På våra breddgrader har vi flera bekymmer som folk i andra länder med varmare klimat inte behöver tänka på. Till exempel som att hålla koll på datum för däckskifte på bilen eller att pendlingen till jobbet tar längre tid på grund av inställda bussar och tåg.

Många behöver gå upp tidigare på morgonen för att skotta uppfarten för att komma ut med bilen. Kom ihåg att om du är fastighetsägare behöver du utöver takskottning även anlita någon som plogar och skottar snö åt dig under vintermånaderna.