Åk iväg med arbetskamraterna på en sportresa

by Dr. Austyn Rempel

Att resa iväg med kollegor kan vara väldigt lärorikt och utvecklande. Ni får bland annat möjligheten att lära känna varandra på ett mer personligt plan och utveckla er samarbetsförmåga.

Alla vi har olika preferenser när det gäller den perfekta resan, en del vill resa till metropoler och uppleva storstadspulsen. Medan andra vill spendera mer tid på en solig och avkopplande strand. Sen har vi en annan grupp som vill aktivera sig själva på resan eller se på matcher och uppleva äventyr.

Hur går man då tillväga för att tillgodose allas behov?

Välj det enklaste, ta hjälp! Det finns researrangörer som skräddarsyr resepaket till grupper med olika intressen och man kan även få tips inför resan, läs mer på nätet. Det finns en stor marknad för sportresor eller om man vill kalla det för aktivitets resor – det är väl i princip samma sak men i olika termer.

Skräddarsy er resa

Hitta researrangörer som kan skräddarsy resepaket till en grupp med olika intressen. Det är bra att börja med att söka information på olika sidor som har specialiserat sig på sportresor eller aktivitets resor.

Väl på plats kan det vara svårt att få igång all. Här finns tips på fem enkla och roliga övningar som ni kan göra tillsammans.