Extra lagerlokaler för ert företag

by rnn.yqe.

Vissa gånger så kanske man som entreprenör hamnar i en situation där man behöver extra lagerlokaler för företaget. Det kan vara i samband med att man gjort en riktigt bra affär på ett konkurslager eller liknande och står där med en massa produkter och behöver lagerhålla dessa tills man får det sålt. 

Hyra lagerlokal

Det allra bästa under den perioden är att hyra en lagerhall. Hos företaget Rubb så finns det flera varianter att välja bland. Det är PVC-klädda stålhallar som kan kombineras både med värme eller kylfunktion beroende på vad som ska lagras. Även storleken på lagertältet kan anpassas efter era behov. Vid hyra så så bestäms det under vilken period som ni är i behov av lagret och det är bara att se till att sälja ut det som lagerhålls innan tiden för hyran går ut.

Bygga ett bestående

Skulle ni däremot vara i behov av ett bestående lager som ni kommer att kunna nyttja även framöver så kan Rubb bistå med detta. Ta en titt på det utbud som finns och vad som kan passa för just ert företag. Hur stort det behöver vara är inte en begränsning utan det kan byggas riktigt stora hallar. Som med de flesta byggnader så behövs det bygglov för att uppföra denna typen av byggnationer. Även detta kan Rubb hjälpa till med.