Få massage på arbetsplatsen under arbetstid

by Dr. Austyn Rempel

Alla behöver vi ta lite extra hand om oss själva ibland. Men visst kan det vara svårt att prioritera tiden till det. Det kan vara lätt att bara byta ut kontorsstolen mot soffan för att vi inte orkar ta oss någonstans efter vi slutat för dagen. Vila är dock viktigt för återhämtning och det finns flera fördelar med att vila.

Massage och behandling

Men visst vore det ännu bättre att kunna få massage? Eller få en gammal eller ny skada behandlad av ett proffs. Helst också utan att behöva stressa iväg efter jobbet. Nu finns möjligheten att till exempel kunna få massage på arbetstid till kontoret. Vila är bra återhämtning, men massage och mänsklig beröring är ännu bättre för välbefinnandet.

Fördelar med massage på din arbetsplats

Tycker du att det låter intressant med massage och behandling på jobbet så läs mer här. Här finns all information du kan behöva och hur du går tillväga för att boka. Ta nu gärna tillfället i akt och bidra med att kollegor och medarbetare mår lite bättre. Det gynnar inte bara andra utan även oss själva och vi mår bättre om vi hjälper andra. För vem vill inte få andra att må bättre, samtidigt som vi själva också gör det.