Planera en kick-off med teambuilding

by Dr. Austyn Rempel

För att personalen på en arbetsplats ska arbeta effektivt är det viktigt att de trivs på jobbet. Det finns flera sätt att få personer att må bra på jobbet och ett sätt är att anordna en kick-off.

Så får ni en lyckad kick-off

Det finns en hel del saker att tänka på för att få en lyckad kick-off. För det första är det viktigt att hitta rätt miljö och plats där alla kan känna sig bekväma. Det är ett tillfälle för personalen att lära känna varandra så du kan med fördel låta de småprata en stund innan kick-offen startar. Du bör presentera agendan för dagen direkt efter småpratet så alla vet vad de kan förvänta sig av dagen. Klicka dig vidare här för att få hjälp av experter om det känns svårt att planera aktiviteter för dagen själv.

Därför är det viktigt med kick-off

Den främsta anledningen till varför en arbetsplats har en kick-off är för att låta personalen lära känna varandra. Om alla på arbetet känner varandra skapas det en bättre gemenskap som kan leda till att de utför sitt jobb på ett effektivare sätt. Med många nya på jobbet kan gemensamma aktiviteter som en kick-off vara en bra konversationsstartare när de sedan är tillbaka på arbetsplatsen.